Blogs

Marketing software kopen

posted by Gijsbert December 16, 2015

Adobe software biedt veel mogelijkheden om grafische weergaven te geven van data. Bovendien biedt Adobe software mogelijkheden om afbeeldingen en films te maken. De intelligente software biedt dus veel oplossingen voor marketeers. Ook voor internetmarketeers. Daarom is het fijn dat er tegenwoordig onderling gehandeld mag worden in software licenties. Dit maakt het ook voor kleine organisatie mogelijk om goedkoop Adobe software te kopen. Nu kan het namelijk tweedehands.

Tweedehands software kopen

Vroeger hadden de software ontwikkelaars alle macht in handen. Ze konden zelf de prijs bepalen omdat er vaak weinig substituten beschikbaar waren. Inmiddels werkt dat anders omdat nu tweedehands software kopen is toegestaan. Dit gebeurde vroeger misschien al op kleine schaal, maar nu het ook bij wet is toegestaan, maken software marktplaatsen gebruik van de mogelijkheid. De marktplaatsen brengen vraag en aanbod samen zodat er een match kan ontstaan. Waar het ene bedrijf 50 licenties over heeft, heeft het andere bedrijf vijftig licenties nodig. Op die manier wordt de markt dus efficiënter.

Bovendien hebben de ontwikkelaars van software nu de neiging om nog sneller met verbeterde versies van hun software te komen. Immers, als ze het niet doen dan verkopen ze op een gegeven moment veel minder. Dit was in het verleden nog niet het geval, maar met de nieuwe wet wel.

Zelf software kopen

Bent u als ondernemer of manager geïnteresseerd in het kopen van tweedehands software? Zoek dan één van de marktplaatsen op internet op zodat u snel de gewenste software licenties van Adobe kunt kopen. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op met de software marktplaats.

Meer van dit